Mijn verhaal

Van weeskind tot chef

Mijn naam is Mackenson Dominique Pierre. Mijn roots liggen in Haiti. Ik ben 31 jaar oud. Op mijn 3e ben ik geadopteerd door de familie Dijkstra. ik kreeg een nieuwe identiteit  Mark Dijkstra. Bij aankomst in Nederland  werd ik direct naar het ziekenhuis overgebracht waar ik een medische onderzoek onderging. De periode dat ik in  Haïti woonde raakte ik ondervoed met als gevolg; een tropische lintworm dat mijn maag aantastte. Dit resulteerde naar een constante gevoel van honger oftewel leegte

Adoptie heeft mij verward en heb mij nooit kunnen aanpassen aan mijn  nieuwe identiteit. Ik had zoveel vragen zoals; waar is mijn echte moeder? Waarom noemen jullie mij niet bij mijn geboortenaam maar noemen jullie mij Mark? Waarom leer ik op school niks van de Haitiaanse geschiedenis? Ik miste mijn biologische moeder, Marichelle Pierre. Ik fantaseerde dagelijks hoe het zou zijn als mijn moeder bij me was.

Ik werd bestempeld als zorgkind. Om die redenen werd ik op jonge leeftijd uit huis geplaatst. Ik kwam in het systeem terecht. Van internaat tot aan jeugdgevangenissen en klinieken.

Omdat ik zolang in een gesloten atmosfeer zat kwam ik in 2016, na mijn vrijlating, erachter wat ik allemaal had gemist. Door de keuzes van vroeger werd ik niet geaccepteerd in de maatschappij. Banen zoeken ging moeizaam tot niet. Ik kwam nergens aan de bak. Door vele scholen werd ik afgewezen omdat ik te oud was maar Friesland College gaf me een kans.

Met mijn passie wil ik mijn uiteindelijke droom realiseren; een voedsel distributiecentrum in Afrika openen. Ik wil weeskinderen voorzien van hun basisbehoeftes maar  voornamelijk warme, voedzame en lekkere maaltijden.

“ Your Soul is the Power and Core of Who You are. Feed it Well”

Neem contact op

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!

Contact

 

Mr Green Catering

‎+31 85 200 7055

info@mrgreencatering.com

BTW: NL002257446B97